قاسم تقیزاده، جانشین وزیر دفاع، درباره جنگ همه جانبه ایران با دشمن میگوید
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: هیاتهای اندیشهورز باید با خلاقیت و ابتکار، مدیریت منابع و دسترسی به منابع مولد، راههای برون رفت از تحریمهای نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت دفاع، آیین گشایش هیات اندیشه ورزی منابع انسانی وزارت دفاع روز چهارشنبه با حضور سردار سرتیپ پاسدار «قاسم تقیزاده» جانشین وزیر دفاع، معاون منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، رئیس بازرسی وزارت دفاع، مدیران عامل و معاون منابع انسانی وزارت دفاع برگزار شد.
جانشین وزیر دفاع در این مراسم با تبریک میلاد حضرت رسول و امام جعفر صادق(ع) تشکیل نیاز مجموعه اندیشهورز را بنا به تدبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) یکی از مسائل حائز اهمیت در شرایط کنونی کشور عنوان کرد و گفت: امروز با جنگ همه جانبه از سوی دشمن به خصوص در عرصه فرهنگی و اقتصادی مواجه هستیم و تشکیل این هیأت در این برهه بیش از هر زمان دیگر لازم و حیاتی است.
سردار تقیزاده بکارگیری نظریهپردازان و اندیشمندان برای حل مسائل کلان و همچنین ارائه تحلیلها و دستورالعملها برای سیاست گذاری لازم را خروجی تشکیل هیأت های اندیشه ورز برشمرد و تصریح کرد: هیاتهای تخصصی اندیشهورز در وزارت دفاع متشکل از گروهی از نفرات خبره صاحب فکر و اندیشه و نوآور است که بر اساس روشهای جمعاندیشی و بهرهگیری از خرد جمعی و شبکه مشاوران تخصصی به ارائه راه حلهای خلاقانه برای حل ریشه ای مشکلات موجود و تدوین سیاستها و برنامههای کلان میپردازند.
جانشین وزیر دفاع بررسی و تحلیل مسائل، پیشنهاد راهکارهای اولیه و ممکن و انتخاب و اولویت بندی راهکارها را از جمله وظایف این هیأت برشمرد و گفت: هیأت مرکزی اندیشه ورزی از ۵ هیات تخصصی ساماندهی و ساختار سازمانی، نگهداشت و جبران خدمات، آموزش، پایان خدمت و بازنشستگی، رشد و تعالی، برنامهریزی و جذب تشکیل شده است.
سرتیپ پاسدار تقی زاده شناسایی و تحلیل مسائل، ارائه راهکارها و ابتکارات تخصصی و مشاوره تخصصی را از اهداف کوتاه مدت و همچنین نتایج قابل انتظار از هیأتهای اندیشهورزی منابع انسانی وزارت دفاع، بازمهندسی نظامات و فرآیندها، بازخورگیری از راهکارهای اجرا شده و توسعه و پرورش خانواده منابع انسانی را از اهداف میان مدت و ترویج فرهنگ اندیشهورزی در حوزه منابع انسانی وزارت دفاع، پیشنهاد وضع و اصلاح سیاستها، ضوابط و مقررات و در نهایت پایش آثار و نتایج کلان تصمیمات و رویکردهای منابع انسانی وزارت دفاع را اهداف بلند مدت نتایج عملکرد هیأت های اندیشهورز وزارت دفاع برشمرد.
وی مدیریت منابع مالی را یکی از موضوعات حائز اهمیت در کشور و وزارت دفاع عنوان کرد و در این باره افزود: هیأتهای اندیشهورز میبایست با خلاقیت و ابتکار، مدیریت منابع و دسترسی به منابع مولد، راههای برون رفت از تحریمهای نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
سردار محمدجواد زادهکمند معاون منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح هم در این مراسم با بیان اینکه نیروی انسانی ما همه داشتههای ما است، عنوان داشت: در صورت عدم تمرکز و توجه به این سرمایه ارزشمند بهرهبرداری از سایر سرمایهها نیز به شدت تنزل پیدا میکند.
معاون منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با تشریح ارزش هیأت اندیشهورزی در وزارت دفاع ادامه داد: طراح و مجری، آیندهنگر، تعیین کننده هدف، ملاحظهکننده و بهرهبردار از همه ظرفیتها و منابع، «انسان» است و بر این اساس توجه به این سرمایه ارزشمند از مهمترین ضروریات در هر جامعهای تلقی میشود.
سردار زادهکمند تحقق فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در حوزه سرمایههای انسانی، تدوین معماری سرمایه انسانی نیروهای مسلح آینده، تدوین دکترین سرمایه انسانی نیروهای مسلح، نظریهپردازی در موضوعات سرمایه انسانی، شایسته سالاری، ارتقاء منزلت اجتماعی، همتایابی و استعدادپروری و استقرار نظام نخبگانی در سطح نیروهای مسلح را از مهمترین انتظارات و اولویتهای معاونت منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از وزارت دفاع عنوان کرد.
در پایان این مراسم نیز نشانواره «هیأت اندیشهورزی منابع انسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح» رونمایی و مسئولین هیاتهای تخصصی احکام خود را از جانشین وزیر دفاع دریافت کردند.
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}